Mescitli İlkokulu

Vizyon: Vizyonumuz: Bilimsel çalışmalardan, sanat ve sportif faaliyetlere kadar uzanan geniş bir alanda özgün araştırmaları, buluşları, projeleri, beceri tabanlı uygulamaları ve farkındalık eğitimleri gibi vatandaş odaklı hizmeti esas alan, ulusal ve uluslararası düzeyde örnek ve lider bir kurum olmaktır.

Misyon: Misyonumuz: Analitik düşünce yeteneğine sahip, çağın gerektirdiği gelişmeleri ve yenilikleri takip eden, sosyal değerlerine bağlı, üreten, sorumluluk sahibi, özgüveni yüksek ülkesindeki tüm fertleri sevgiyle kucaklayan sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 08.30-13.50
Isınma: Soba
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (552) 858-0391

Belgegeçer -

WEB - https://koprukoymescitliilkokulu.meb.k12.tr

Adres - MESCİTLİ MAH. MESCİTLİ B.M KÜME EVLERİ MESCITLI ILKÖĞRETIMOKULU BLOK NO: 3 KÖPRÜKÖY / ERZURUM

Öğretim Şekli :Tekli öğretim

Yerleşim Yeri - Soba

Ulaşım Okula ulaşım özel araçla yapılmaktadır. Hınıs-Erzurum araçları da gün içerisinde belirli saatlerde köy içinden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İlçe Merkezine 38 km uzaklıkta olup İl Merkezine 100 km uzaklıktadır.